Recepty nejen na dietní jídla

06.03.2012 11:03

Jedním z známých jídel, jejichž základem je hovězí maso, je hovězí guláš, který můžeme najít asi v každém jídelním lístku restaurací či hospod. V takovém guláši by správně správně nemělo chybět velké množství cibule, jenž přidá hovězímu masu tu nezaměnitelnou chuť. Dalším favorizovaným pokrmem, o kterém je potřebné se zmínit, jsou docela určitě španělští ptáčci. Hovězí plátek stočený do ruličky naplněný anglickou slaninou, paprikou či kyselou okurkou, hermelínem nebo obyčejným sýrem je hodně dobré jídlo, ve kterém se chutě vložených ingrediencí mísí a vytváří tak jedno z nejchutnějších pokrmů. Velice známý ale ne tak moc favorizovaný pokrm je dušená mrkev či kapusta s brambory a plátkem hovězího masa. Pokrmy z hovězího masa jsou častěji náročnější na uvaření, ale jsou velice dobré. Vaření z hovězího masa vám může zabrat o mnoho více času než příprava z masa kuřecího, ale výsledek bude stát vskutku za to, protože vhodně uvařenému hovězímu nikdo neřekne ne.